JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Här är programmet för årets inbyggnadskonferens

Självkörande bilar, IoT, Bluetooth, 5G och öppen källkod – det är några teman på årets upplaga av den svenska elektronikkonferensen Embedded Conference Scandinavia.

Programansvarige Ulf Bodin kallar ECS för ”den främsta mötesplatsen inom den skandinaviska industrin för inbyggda system”.

I programmet kan du hitta sessioner om mjukvarukvalitet, testning och underhåll. Därtill behandlas olika aspekter kopplade till operativsystem och öppen källkod.

Säkerhet i inbyggda system och komponenter är ett annat viktigt område. Inom hårdvara behandlas FPGA, lågeffektskonstruktion och det senaste inom små cots-moduler och standarder.

Årets ECS går ned från sex spår till fem, men antalet huvudtalare är dubblerat till fyra. ABB kommer att tala om Industri 4.0, Things om IoT-utveckling, Cisco om IoT-säkerhet och Saab om säkerhetskritiska system.

Årets program har satts samman av en programkommitté med representanter från Prevas, Data Respons, IAR, KTH, MDH, HH och LTU.  

Konferensen arrangeras av branschorganisationen Svensk Elektronik. Inträdet är fritt.

Här hittar du programmet i sin helhet: länk.

Här kan du registrera dig: länk.

Här hittar du ett komplett utställarregister: länk.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)